torstai 27. maaliskuuta 2008

Myöhäisherännäinen.

Se minä olen. Myöhäisherännäinen nimittäin kestoilun suhteen. Meidän jätkän elämästä kerkesi kulua 6 kuukautta ennen kuin uskalsin kokeilla ensimmäistä kertaa sille kestoja. Onneksi koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa...

"Kun taas jälleen kerran vein sitä haisevaa vaipparoskista pihan perälle roska-astiaan ja katselin sitä jätteen määrää niin tuli väkisinkin mieleen, että eihän tässä ole mitään järkeä. Mättää nyt kilo- ja muovikassitolkulla maatumatonsa muovi- ja geelimoskaa kaatopaikalle. Ties mitä myrkkyjä laskevat maaperään ja pohjaveteen. Kai tälle täytyy olla muukin vaihtoehto..."

Siitä se sitten lähti. Meidän kestovaippailu-ura. Ensin oli tarkoitus vaan osakestoilla ostamillani valmiilla vaipoilla. Ei mennyt aikaakaan kun löysin itseni Kestovaippainfon Tee-se-itse osiosta kahlaamassa ompeluohjeita ja kaavoja lävitse. Sitten tilattiinkin ekat kankaat ja muut materiaalit. Onneksi kaapista löytyi jo valmiiksi Lidlistä ostettu "laadukas" 59 euron ompelukone. Sillä tiellä ollaan edelleen. Eikä paluuta entiseen taida enää olla.

Näillä sivuilla esittelen lähinnä omaksi ilokseni tekemiäni kestovaippoja. Tällä hetkellä ompelukone surruttaa joka päivä. Vaippoja valmistuu ainakin yksi kahdessa päivässä, joskus enemmän tai joskus vähemmän. Aina vähän inspiraation mukaan. Vaippoja meidän vaippahyllystä löytyy omaa tarpeeseen kyllä jo nyt ihan riittävästi, mutta kun touhu on niin mukavaa, niin silti tulee surrauteltua aina vaippa jos ei toinenkin ajankuluksi.

Tervetuloa kurkkimaan! :)


Ei kommentteja: