maanantai 14. heinäkuuta 2008

Kallovaippa ja pinkkipalloinen taskuvaippa.

Tällaisia tällä kertaa:




Sivukiinnitteinen taskuvaippa. Tuttua ja turvallista kallo-pulia ja valkoista mikrofleeceä. Kaavana käytetty Sokkopöllöltä saamaani sivutarralliset vaipan kaavaa. Tein yhden vaipan ystäväni pojalle tällä kaavalla ja ystäväni tykästyi vaipan malliin. Istui kuulemma heidän poikansa päälle enemmän kuin hyvin ja niinpä hän tilasi toisen samanlaisen vaippahyllyä koristamaan. :)




Tämä setti tehty kestoilun juuri aloittaneelle prinsessalle. Ihana saada uusia äitejä mukaan kestoilun kiehtovaan maailmaan! Ystäväni käännytystyön tuloksena tämä tulokas halusi teetättää minulla parit vaipat, toki ensin testattiin parilla tekemälläni vaipalla istuvuutta ja kestoilua noin yleensä ja taisi se kestokärpänen puraista sitten ihan kunnolla. Lisätilausta odotellessa... ;)

Tässä siis laminoitua pinkkipallo trikoota ja sisällä valkoista mikrofleeceä. Lisäksi tein vaipan mukaan taittoimut froteesta sekä bambuhamppucollegesta. :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania vaippoja sulla! Eksyin sivulle ihan sattumalta hakiessani jotain...

Mitä kaavaa käytät noissa etutarrallisissa taskuvaipoissa?

Yade kirjoitti...

Moikka! Kiva kun kävit sattumalta kurkkimassa. :)

Etutarrallisissa vaipoissa olen käyttänyt alunperin kestovaippainfon sivuilla olevan sivutarrallisen vaipan kaavaa, jota hieman muuttelin sopivammaksi mm. läppiä pidentämällä ja hieman kaventamalla. Nyttemmin tykkään tehdä yhdistyksen kaavalla noita etutarrallisia, toki sitäkin kaavaa on hieman fiksailtu meidän pojalle paremmin istuviksi.

Eli periaatteessa voisin sanoa tekeväni vaippoja omilla kaavoilla, koska mikään kaava ei ole enää ihan identtinen sen alkuperäisen kanssa. :D

Sanna kirjoitti...

Ihania vaippoja todella! :)

Onko tuossa sivutarrallisessa tuo täyttöaukko edessä vai takana?

Yade kirjoitti...

Kiitos sanna! Tuossa sivutarrallisessa on täyttöaukko takana, kuten kaikissa muissakin ompelemissani vaipoissa. :)