maanantai 21. heinäkuuta 2008

Liekkivaippa ja autovaippa.






Sivutarrallisia taskuvaippoja, joissa toisessa autot-pul ja ruohonvihreä coolmax ja toisessa liekki-pul ja oranssia coolmaxia. Ihana herkulliset väriyhdistelmät!

Piirtelin siis sivutarrallisen taskuvaipan kaavaa hieman uusiksi ja päätin sitten samantien surauttaa uusista kankaista pari koekappaletta. Kokeeksi ompelin näihin taskuihin kuminauhan myös tuohon eteen lisäämään istuvuutta. Tarkoitushan oli siis saada enemmän housuvaippamallisia vaippoja aikaiseksi ja ihan hyvinhän nuo sitten onnistuvatkin. Nämä saa puettua jopa päälle samaan tapaan kuin housuvaipat tarrojen ollessa kiinni. Vielä pientä fiksaamista tuossa kaavassa pituuden suhteen ja sen jälkeen toivottavasti vaipat istuvat pojan päälle kuin nenä päähän. Ainakin siis taas hetkeksi kunnes tuo taapero taas päättää pyöristyä jostain kohdasta ja laihtua jostain kohdasta. Taitaa tää kestovaippailu olla sellaista jatkuvaa täydellisen vaipan metsästystä kun vaippojen käyttäjän muuttaa vartalon muotoaan jatkuvasti. :D

Mietiskelin muuten tuota kaavaa pyöritellessä, että tällä kaavalla saisi varmaan ihan näpsäkästi ommeltua ihan sellaisen pikkarimallisen vaipankin, kun ompelisi vaan nuo sivut kiinni toisiinsa ja lisäisi hieman joustoa johonkin kohtaan. Täytyy joskus paremmalla ajalla kokeilla ihan käytönnössä! :)

4 kommenttia:

Sammakko kirjoitti...

Ihan loistavia vaippoja! En nyt muista mitä kautta tänne löysin, mutta hienoa että löysin :)

Yade kirjoitti...

Kiitos sammakko! Kiva kun kävit piipahtamassa. :)

Sokkopöllö kirjoitti...

Hienoja vaippoja taas ihailemassa. :)

Jonna kirjoitti...

Loistavia vaippoja! :D

Liityn lukijoiden joukkoon, eksyin blogiisi Jemman vatsankasvatusta-blogin kautta :)