lauantai 5. heinäkuuta 2008

Metsänvihreä taskuvaippa.



Tilasin aikoja sitten Myllymuksuilta halpaa 2 mil USA pulia. Onhan tuo vähän jäykempää kuin 1 mil tai br pul, mutta ei musta haittaa käytössä yhtään. Saanpahan tehtyä edullisia vaippoja pojalle. :) Tässä sivutarrallinen pul-tasku, jossa metsänvihreää 2 mil pulia ja mustaa coolmaxia. Ihan näppärä vaippa pojalle käyttöön esim. hoitopäiviksi. :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno vaippa :) Tilasin itsekin samaista PULia ja eilen sain ommeltua kauan leikattuna olleen taskun. Oli kyllä ihan kuin kartonkia ohuempaan verrattuna :D

Niin olikos tuossa tarra vain toisella sivulla?

Yade kirjoitti...

Kiitoksia. Ja tarraa on kyllä molemmilla sivuilla. :)

Olen kai jotenkin outo, mutta musta tota 2 mil pulia on jotenkin mukavempi ommella. Se kun ei jousta paininjalan alla niin paljoa kuin esim. br pul. :D

Sokkopöllö kirjoitti...

Minusta tuo 2mil PUL oli aivan ihanaa ommella BrPuliin verrattuna. :D Ja ei se jäykkyys nyt niin huomattavaa ole, hengittävyydessä se suurin ero taitaa olla..? Mäki täs mietin, että jos jotain halpaa PULia vielä tilais hoitovaippoihin, vaikka ei meillä kamalasti ole tarvetta uusille vaipoille... *vihellys* Sitten seuraavalle.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, teet kyllä aivan älyttömän siistejä vaippoja! Aloittelevana vaippaompelijana käyn ihastelemassa ja hakemassa inspistä. ;)

Sokkopöllö kirjoitti...

Sinulle on blogissani jotain. :)